Våra Tjänster

Nybyggnation

Att bygga hus är ett stort och roligt projekt – men också ett tidskrävande projekt. Vi vet hur snårig och oviss processen kan se ut så därför vill vi hjälpa er på er resa mot ert drömhus! Vi har stor respekt för er då ett nytt hus är en stor investering. Eftersom ni kommer att ha glädje av huset länge, vill vi ge er kunskapen som krävs för att fullborda husbygget på ett smidigt och noggrant sätt.

Badrum

Att stå inför en badrumsrenovering innebär många val när det gäller funktionalitet, design och komfort. Det kan handla om stort som smått – och ofta spänner frågorna över flera områden såsom VVS, el eller ytskikt såsom kakel och klinkers.  Det är en stor process, där du kan komma att behöva hjälp i flera led. Just när det gäller våtrum måste det kännas tryggt och vi har expertisen och erfarenheten för att uppnå ett branschgodkänt våtrum.  Vi tror på rak och enkel kommunikation, där vi finns tillgängliga och är lyhörda för era behov.

Tillbyggnation

Är ni trångbodda? Skall ni få tillökning? Behöver ni mer utrymme, eller vill ni bara bygga om? Vi kan det här med tillbyggnationer. En tillbyggnation ger huset ett nytt liv och skapar nya möjligheter. Istället för att flytta från huset ni tycker så mycket om så tänk till och rita på möjliga lösningar. Det kan vara allt från ett nytt sovrum till burspråk, uterum, poolrum, badrum eller kanske till och med en balkong?

Totalrenovering

Att utföra en renovering kan ofta ge ett helt nytt liv åt ett hem. Det är ofta ett spännande och roligt projekt, men kan också vara omfattande vad gäller både tid och pengar. Därför är det extra viktigt att man känner sig trygg med den hantverkare man valt för sin renovering. Vårt mål är att presentera, genomföra och leverera ett utmärkt resultat av din renovering, för att du som kund ska bli så nöjd och tillfredsställd som möjligt med resultatet.

Tak, Fasad & Fönster

Vi byter fönster, lägger nytt tak, byter fasad på allt från småhus till större byggnader. Ny fasad och nytt tak lyfter husets utseende och värde. Tänk på att du som privatperson kan nyttja ROT-avdrag för att exempelvis byta fönster, tak och fasadmaterial på ditt hus. Passa på att även tilläggsisolera om du byter fasad, så sänks kostnaderna för bostadens uppvärmning. Byte av nya fönster ger också lägre uppvärmningskostnader

Försäkringsjobb

Efter de otroligt stressiga timmarna efter att en olycka inträffat är det dags för dig att kontakta ditt försäkringsbolag. Därefter blir vi kontaktade av ditt bolag och vi kan så snabbt som möjligt bestämma tid för besiktning. När vi har lämnat in en utförlig rapport på skadorna där vi, enligt vår erfarenhet och expertis, beskriver minutiöst de skador som uppstått, vad som går att rädda och vad det kommer kosta att återställa ditt hem till den ursprungliga standarden kan vi äntligen, efter ett godkännande från försäkringsbolaget, påbörja restaureringen.

Få en gratis offert

Offertförfrågan

Berätta lite om ditt behov och sen kontakter vi er för ett gratis hembesök och offert.